Docenten


Ati Lust

Docent saxofoonRianne Schoemaker

Docent trompet & bugel


Rianne Schoemaker is onze docent voor de trompetten en bugels. Rianne is afgestudeerd "klassiek trompet" aan het Conservatorium van Amsterdam. Als trompettiste heeft zij veel kamermuziek- en orkestervaring bij voornamelijk symfonieorkesten.


Rianne komt zelf uit de fanfarewereld en begon ooit op bugel en is een enthousiaste docent die haar passie voor muziek graag overdraagt op haar leerlingen.


Floris van Tol

Docent slagwerk


Floris is op 8-jarige leeftijd begonnen met slagwerk als tamboer in de drumband. Op zijn 12e begon hij ‘serieus’ met drummen bij Ariance (voormalig A.C.K.V.) met lessen van Will van Toor en Fred Knijn. Hierna startte hij met privélessen geven bij Karel Daran Scharten. Met het spelen in diverse orkesten, musicals en diverse ensembles werd er genoeg ervaring opgedaan voor een conservatoriumstudie.


Tijdens zijn studie heeft hij les gehad van hoofdvakdocenten Mark Eshuis (drums) en Bob Martens (klassiek), inclusief gastdocenten als Ton Dijkman (Marco Borsato), Ciril Directie (Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis) en Cesar Zuiderwijk (Golden Earing). In 2005 heeft Floris zijn conservatoriumstudie succesvol afgerond.


Momenteel is hij actief als drummer/slagwerker/percussionist in ensembles, orkesten, bij musicals en bands zowel pop als jazz. Tevens is hij workshopleider, docent bij diverse muziekverenigingen en instructeur van diverse slagwerkgroepen.