ZFC Zaandijk doet mee met Rabo ClubSupport actie

6 oktober 2020 6 oktober 2020


Ieder jaar biedt de Rabobank met haar Rabo ClubSupport actie een netwerk, kennis en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Dit jaar doet ZFC Zaandijk mee en kun je de muzikanten supporten door naar deze website te gaan en je stem uit te brengen.

"Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken". Dat heeft ZFC zeker gemerkt in deze coronatijd. Orkestleden begonnen spontaan met het organiseren van online borrels, simpelweg omdat zij het sociale contact misten. Doordat de repetities niet meer door konden gaan, begonnen de muzikanten zelf in kleine ensembles te repeteren en zelfs in de wijk op te treden om alle buurtbewoners een hart onder de riem te steken. Velen, waaronder wijkmanager en wethouder, spraken hun waardering uit.

ZFC zou graag doorgaan met het creëren van verbinding tussen jou en je medemens en doet dat het liefst door het organiseren van concerten. Hiervoor kan de vereniging jouw steun goed gebruiken - alle kleine beetjes helpen tenslotte. Daarom hopen we dat je jouw stem op ons wil uitbrengen. Dat kan als volgt:

Voor mensen met een Rabobank rekening: maak je gebruik van de Rabo Bankieren app? Daar staat na het openen in het onderste menu ‘zelf regelen’. Vervolgens is er een optie ‘Lidmaatschap’. Daar kan een stem uitgebracht worden. 

Via internetbankieren gaat het als volgt:

  1. Log in op www.rabobank.nl/clubsupport
  2. Rechts bovenaan ziet u een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’
  3. Klik hierop
  4. Dan logt u in zoals gebruikelijk
  5. Klik op de tegel ‘ClubSupport’
  6. Klik op de oranje knop ‘stemmen’
  7. Hierna kunt u 5 stemmen uitbrengen op diverse verenigingen

Delen


Terug naar Nieuws