ZFC gaat weer van start!

14 maart 2022 31 augustus 2022


We kijken er weer naar uit om, na de roerige jaren i.v.m. de Covid pandemie, weer een "normaal" seizoen te gaan beleven. Nu weet u allen dat dit woord niet goed past bij ZFC Zaandijk en daarom zullen we ook dit seizoen weer een leuk gevarieerd aanbod aan optredens en evementen gaan beleven. 

Vol goede moed willen de leden dan ook de Zaanse gemeenschap weer trakteren op een mooi avondje cultuursnuiven in hun opperbeste ‘pakkie’. Op 19 november zal ZFC u meenemen met een reis, de wereld rond. In december zullen een aantal leden weer, rondom de kerstdagen, van zich laten horen in Zaandijk. Op de hoek van de straat zullen we het Zaandikse publiek en onze trouwe achterban tracteren op een paar mooie kersthymnes.

Het voltallige orkest zal na het optreden in november weer vol de focus gaan leggen op het ONFK van 2023, welke op 15 april plaats gaat vinden. Hieraan vooraf zal er in februari, zoals gebruikelijk, weer een repetitieweekend worden georganiseerd, waaropvolgend op 18 maart en 1 april Try-Out concerten staan gepland. 

Nadat ZFC een mooi resultaat heeft behaald op het ONFK, zullen we niet stil gaan zitten: tijdens koningsdag zullen wederom een aantal muzikanten van zich laten horen, evenals afgelopen jaar. Uiteraard zullen op 4 mei, zoals gebruikelijk, de muzikanten van ZFC weer hun medewerking verlenen aan de Nationale Herdenking in het Koogerpark. Anders dan afgelopen jaar zal ZFC proberen om het seizoen groots af te sluiten; Het is namelijk de bedoeling om, als laatste project van het seizoen, ons voor te gaan bereiden op een evenement de landsgrens over, namelijk de deelname aan de Gentse Feesten in juli. 

Mocht u meer info met betrekking tot de verschillende optredens willen; houd dan onze agenda goed in de gaten. Tot ziens bij één van de vele optredens van komend seizoen!!


Delen


Terug naar Nieuws